miercuri, 12 ianuarie 2011

Început de an de excepţie pentru tenisul de masă


În perioada 7 - 9 ianuarie 2011, trei componente ale echipei de tenis de masă a CSM Giurgiu, antrenate de Mirela Ciobanu, au participat în Ungaria, la Tata, la o competiţie extrem de puternică, Hungarian Minicadet Open, destinată copiilor cu vârste între 11 şi 13 ani. A fost, aşa cum menţionează şi antrenorul lotului nostru, o ocazie bună pentru verificarea la nivel înalt a gradului de pregătire pe care l-au atins sportivele Denisa Chireceanu, Teodora Ciulică şi Andreea Pantelimon.



Rezultatele obţinute de sportivele noastre au fost peste aşteptări şi, chiar dacă, nu s-au întors cu medalii, cele trei au lăsat o impresie foarte bună. Marea câştigătoare a Hungarian Minicadet Open a fost Italia, care a reuşit să-şi adjudece locul 1 atât la echipe, cât şi la individual. Culmea este că ocupanta locului 1, "italianca" Cristiana Dumitrache, este tot o româncă, fiica unei conaţionale plecată de câţiva ani din ţară. Aspirante de temut la titlurile puse în joc au fost şi sportivele din Rusia şi spaţiul ex-sovietic.
Iată, însă, care au fost rezultatele noastre...
Denisa Chireceanu a avut cea mai bună clasare atât la individual, cât şi la echipe, unde a jucat împreună cu Roberta Georgescu, componentă a lotului Pristavu Câmpulung. Denisa s-a clasat pe locurile V-VIII, fiind învinsă la individual de Bogdana Nadezhda (Belarus). La echipe, Denisa şi Roberta s-au clasat
pe locurile V-VIII, fiind bătute greu, cu 3-2, de echipa naţională 1 a Poloniei.



Celelalte două sportive a CSM Giurgiu, Teodora şi Andreea s-au clasat în primele 16, atât la individual cât şi la echipe, dar au reuşit pe final să câştige locul 1 la "consolare", un mini-turneu destinat jucătoarelor care nu s-au clasat pe primele locuri.
"Sunt foarte mulţumită de rezultatele obţinute. Ne-am bătut cu cele mai bune sportive din Europa, într-un turneu la care au participat 21 de ţări şi aproape 500 de sportivi. Apreciez evoluţia sportivelor noastre şi cred că pe viitor, cu multă muncă şi puţin noroc, pot ajunge componente de bază a lotului naţional", a apreciat Mirela Ciobanu, antrenoarea de tenis de masă a CSM Giurgiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu