joi, 27 august 2009

Laurenţiu Popa va lua startul la Jocurile Francofone

Cel mai valoros atlet al judeţului, Laurenţiu Popa, a intrat de-o săptămână într-o binemeritată vacanţă. După ce a devenit campion naţional pentru a patra oară în carieră, aruncătorul de greutate a primit “liber” câteva zile din partea antrenorului său, profesorul Marian Damian.
Dacă în acest moment, cel poreclit “Micuţul” nu are un adversar redutabil pe plan naţional, antrenorul său speră ca elevul să înceapă o foarte bună comportare şi în competiţiile internaţionale.
“A fost o perioadă foarte solicitantă, aceasta a ultimelor luni. Laurenţiu a făcut un adevărat tur de forţă, având cele mai multe competiţii în afară de până acum. A fost în Norvegia, Suedia, Serbia sau Bulgaria, la intervale destul de reduse, ceea ce a făcut să se instaureze oboseala. Trebuie să învăţăm din aceste lucruri. Atât el, cât şi eu, trebuie să ajungem la un nivel la care să putem regla din mers toate problemele care apar şi să pregătim în mod optim fiecare aruncare şi fiecare prezenţă la un concurs internaţional. Nu este deloc uşor să treci de la câteva grade Celsius din Scandinavia la peste 30 în Serbia sau Bulgaria. Sunt sigur că ne vom adapta încetul cu încetul” a declarat Marian Damian.
Antrenorul giurgiuvean a dezvăluit faptul că peste aproximativ o lună şi jumătate, Laurenţiu Popa va lua startul la Jocurile Francofone, care se vor desfăşura la Beirut (Liban) în perioada 27 septembrie – 6 octombrie.
Până atunci, reputatul tehnician a ţinut să mulţumească tuturor giurgiuvenilor care au fost alături de Laurenţiu Popa în tot acest timp, dezvăluind că vorbele de bine şi felicitările pe care atât domnia sa cât şi sportivul pe care îl antrenează le primesc, îi face să meargă mai departe şi să încerce să nu dezamăgească.

(sursa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu