luni, 31 august 2009

Încă 4 medalii pentru sportivii CSM Giurgiu

Zestrea CSM Giurgiu se îmbogăţeşte cu alte 4 medalii reuşite de sportivii secţiei de tir. De data aceasta, premiile au venit în urma participării la Campionatul Naţional de tir talere, proba de dublu trap, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, la poligonul din Bucureşti.
Primii sportivi medaliaţi au fost juniorii Aurel Cristea şi Alin Gheorghe, cei doi ocupând la finalul manşelor din concurs locurile I şi II. Aurel Cristea a lovit 151 de talere (din 200), iar Alin Gheorghe a reuşit să prindă locul II cu 131 de talere împuşcate. Două zile mai târziu, în proba de seniori, CSM Giurgiu a mai cules două medalii de argint, una la individual şi una pe echipe. Din păcate, forma nu foarte bună în care s-au aflat sportivii noştri ne-a împiedicat să prindem şi locul III, ratat tocmai în finală. Pe podium a urcat tot Aurel Cristea, cu 150 de talere împuşcate din totatlul de 200.


Aurel Cristea

Una peste alta, putem spune că am avut un rezultat mulţumitor şi promiţător. În ciuda posibilităţilor relativ reduse pe care le avem, rezultatele sunt mai mult decât bune.
Trebuie să menţionăm că secţia de tir este în plină etapă de pregătiri pentru Cupa României, programată în a doua decadă a lunii septembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu